Instruktører

Alle instruktører tilknyttet motionscenteret er frivillige.
De har alle erfaring fra egen træning og har derudover deltaget i forskellige DGI kurser.
Det er vigtigt at pointere, at al træning i centeret sker på brugerens EGET ANSVAR
Hvornår er der instruktører i motionscenteret?

Der sker månedlig opdatering af oversigt over hvornår de enkelte instruktører er til stede i centeret.
Oversigten kan ses på forsiden af denne hjemmeside eller på opslagstavlen ved yderdøren til centeret.
 

Du kan nedenfor få flere oplysninger om de tilknyttede instruktører:
​​

Charlotte Fischer
Mobil: 22 44 18 24
E-mail: charlotte@csfconsult.dk 
Fysioterapeut og akupunktur.
Kursus i: Behandling og genoptræning af idrætsskader, Springgymnastik, Seniortræning, Stabilitetstræning med bold og elastik, Mc Kenzie (rygproblemer), Idrætsfysioterapi m/speciale i træning af børn og unge.  Jeg har ikke faste tider i motionscenteret, men kontakt mig gerne for aftale omkring programlægning
 
Helle Andreasen
mobil 22 62 86 60
Instruktør i motionscenter

Jeg har erfaring med konditionstræning gennem mange år som aktiv håndboldspiller. Aktiv i motionscenter i mange år. Jeg har deltaget i DGI kursus omhandlende bl.a. Crossfit træning
 
 
Henrik Plaetner
mobil 25 67 50 00
Indoor-cycling instruktør
Jeg har altid dyrket sport og min drivkraft er, at det gerne må gøre ondt, men det skal også være sjovt. I de senere år har det primært været landevejscykling og indoor cycling, jeg har brugt tiden på. Har været aktiv instruktør siden opstart af Indoor cycling på Gjøl i 2013.
 
Kjeld Pedersen
mobil 30 94 61 09
Indoor-cycling instruktør

Efter i mange år at have dyrket flere former for holdsport kastede jeg i 2005 min energi på cykelsporten.  Jeg er aktiv landevejsrytter i sommerhalvåret, hvor jeg cykler i Biersted Cykelmotion og holder formen vedlige ved indoor cycling i vinterhalvåret. Har været aktiv instruktør siden opstart af Indoor cycling på Gjøl i 2013.
 
Lars Bang
mobil 23 43 04 02
Instruktør i motionscenter
Baggrund som uddannet idrætslærer og mange års erfaring med undervisning i idræt. Har en grundlæggende viden om styrketræning, konditionstræning og kost.

Er særligt optaget af den funktionelle træning kombineret med kredsløbstræning. Derudover er jeg meget bevidst om styrketræningens store betydning for livskvaliteten.
Jeg kan hjælpe dig med at sætte et individuelt program op og er altid til rådighed, hvis du vil have et par gode råd eller tips med på vejen. 
Og så elsker jeg selv at træne.
 
Steen Andreasen
mobil 22 30 61 91
Instruktør i motionscenter

Erfaring med styrketræning og konditionstræning gennem mange år som aktiv håndboldspiller på topplan. Erfaring som håndboldtræner. Har selv været aktiv bruger af motionscenter igennem mange år.
 
Mathias Krogshave
Mobil 40 80 62 83
Instruktør i motionscenteret
Jeg har erfaring med styrketræning, efter jeg selv har styrketrænet i flere år. Jeg har en grundlæggende viden omkring kroppen, styrketræning og kost. Jeg står klar til at hjælpe med nye trænings øvelser, tips til eksisterende træningsprogrammer samt øvelser der kan styrke præstationer inden for andre sportsgrene (Fx. fodbold el. håndbold).  Jeg er selv aktiv som fodboldspiller, hvor jeg drager stor nytte af min styrketræning.

 
Tobias Bejlegaard Sørensen
mobil 60 21 14 54
Instruktør i motionscenter


 
​​​

​​​  ​
 

Sponsorer:

KALENDER
Vælg kalendervisning:
1 uge
1 mdr.
3 mdr.
6 mdr.
12 mdr.