Norlys Vækstpulje

Norlys Vækstpulje støtter GGB med 27044 til udskiftning af lamper i hallen til LED.

GGB har modtaget 27044 fra Norlys Vækstpulje. Med pengene kan vi udskift lamper i hallen til LED, og derved kunne opnå en besparelse på el udgifter. 

Norlys Vækstpulje giver hvert år 50 millioner kroner til innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling. 

– Vi er rigtig glade for at kunne støtte det lokale foreningsliv. Det er dejligt at se, hvor stor forskel pengene kan gøre for de mange projekter, der ofte primært drives ved hjælp af frivillige kræfter, siger Steen Gaarde Thomsen, der er vækstpuljeansvarlig i Norlys.

– Som andelsselskab ligger det i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Det gør vi blandt andet gennem Norlys Vækstpuljes uddelinger, siger Steen Gaarde Thom-sen, der er vækstpuljeansvarlig i Norlys.

– I år har Norlys Vækstpulje et særligt fokus på de grønne initiativer. Vi prioriterer særligt klimaforbedringer, energirenoveringer og bæredygtigt iværksætteri, fordi det er vigtigt for os at bidrage til den grønne omstilling, siger Steen Gaarde Thomsen, der er vækstpuljeansvarlig i Norlys.