Hjælp ved indmeldelse


Supporter:
Helle Andreasen
Mobil nr.: 22 62 86 60

Supporter:
Trine Rom Hedegaard
Mobil nr.:60 50 73 17
 

Instruktører

Alle instruktører tilknyttet motionscenteret er frivillige.
De har alle erfaring fra egen træning og har derudover deltaget i forskellige DGI kurser.
Det er vigtigt at pointere, at al træning i centeret sker på brugerens EGET ANSVAR
Hvornår er der instruktører i motionscenteret?

Der sker månedlig opdatering af oversigt over hvornår de enkelte instruktører er til stede i centeret.
Oversigten kan ses på forsiden af denne hjemmeside eller på opslagstavlen ved yderdøren til centeret.
 

Du kan nedenfor få flere oplysninger om de tilknyttede instruktører:
​​

Charlotte Fischer
Mobil: 22 44 18 24
E-mail: charlotte@csfconsult.dk 
Fysioterapeut og akupunktur.
Kursus i: Behandling og genoptræning af idrætsskader, Springgymnastik, Seniortræning, Stabilitetstræning med bold og elastik, Mc Kenzie (rygproblemer), Idrætsfysioterapi m/speciale i træning af børn og unge.  Jeg har ikke faste tider i motionscenteret, men kontakt mig gerne for aftale omkring programlægning
 
 
Henrik Plaetner
mobil 25 67 50 00
Indoor-cycling instruktør
Jeg har altid dyrket sport og min drivkraft er, at det gerne må gøre ondt, men det skal også være sjovt. I de senere år har det primært været landevejscykling og indoor cycling, jeg har brugt tiden på. Har været aktiv instruktør siden opstart af Indoor cycling på Gjøl i 2013.
 
Kjeld Pedersen
mobil 30 94 61 09
Indoor-cycling instruktør

Efter i mange år at have dyrket flere former for holdsport kastede jeg i 2005 min energi på cykelsporten.  Jeg er aktiv landevejsrytter i sommerhalvåret, hvor jeg cykler i Biersted Cykelmotion og holder formen vedlige ved indoor cycling i vinterhalvåret. Har været aktiv instruktør siden opstart af Indoor cycling på Gjøl i 2013.
 
Lars Bang
mobil 23 43 04 02
Instruktør i motionscenter
Baggrund som uddannet idrætslærer og mange års erfaring med undervisning i idræt. Har en grundlæggende viden om styrketræning, konditionstræning og kost.

Er særligt optaget af den funktionelle træning kombineret med kredsløbstræning. Derudover er jeg meget bevidst om styrketræningens store betydning for livskvaliteten.
Jeg kan hjælpe dig med at sætte et individuelt program op og er altid til rådighed, hvis du vil have et par gode råd eller tips med på vejen. 
Og så elsker jeg selv at træne.
 
Steen Andreasen
mobil 22 30 61 91
Instruktør i motionscenter

Erfaring med styrketræning og konditionstræning gennem mange år som aktiv håndboldspiller på topplan. Erfaring som håndboldtræner. Har selv været aktiv bruger af motionscenter igennem mange år.
 
Mathias Krogshave
Mobil 40 80 62 83
Instruktør i motionscenteret

Jeg har trænet i ca. 7 år i forskellige motions/fitnesscentre, og har specielt haft fokus på styrketræning. Jeg er certificeret DGI instruktør, efter jeg i 2016 tog DGI’s grunduddannelse til instruktør. Jeg kan hjælpe dig med at lave træningsprogram, sætte personlige mål og instruere dig til en sikker og effektiv træning. Jeg har tidligere været instruktør for motionscenterets ungdomshold, og vil fremover stå for at instruere træningshold for rutinerede medlemmer i centeret.
Derudover vil jeg fremover stå for indkøb af nyt udstyr til centeret, så mangler der noget, eller er der ønsker om nyt udstyr, så smid gerne en besked på disken i centeret.
Ønsker du hjælp til programlægning så kontakt mig gerne.


 

Jeppe Juul Jensen
Mobil 27 58 55 35
Instruktør i motionscenteret
Jeg er certificeret DGI instruktør, efter jeg i 2016 tog DGI’s grunduddannelse til instruktør Min primære erfaring og viden vedrører styrketræning, men jeg har også erfaring med cirkeltræning og konditionstræning. Jeg har en grundlæggende viden omkring kroppen og kost, og ved af erfaring hvor stor en forskel kost kan gøre for ens resultater. Jeg er altid klar til at vejlede i styrketræning og kost, og har erfaring med at lave programmer til både øvede og nybegyndere. Jeg er selv utrolig glad for at styrketræne, og jeg er i løbet af de sidste år begyndt at styrketræne dagligt. 
Jacob Krogshave
Hjælpetræner til ungdomsholdet
​​​

​​​  ​
 

Sponsorer:

KALENDER
Vælg kalendervisning:
1 uge
1 mdr.
3 mdr.
6 mdr.
12 mdr.