TAK FOR JERES HJÆLP!

I forbindelse med forberedelse og gennemførsel af fodboldarrangementet tirsdag d. 18. maj på Gjøl Stadion, hvor AAB’s superligamandskab mødte et udvalgt hold fra hele Jammerbugt Kommune har der været op imod 80 frivillige involveret.
Selve arrangementet var en kæmpe succes, solen skinnede fra en skyfri himmel, der blev scoret 5 flotte mål – alle af AAB, hvoraf det sidste var helt unikt. Karim Zaza scorede på straffespark med hælen – meget spektakulært!
Tilskuerne var mødt talstærkt op – i alt 1000 inkl. de mange børn, som havde gratis adgang til arrangementet. Der blev handlet flittigt i boderne, mere end 1000 pølser blev fortæret og skyllet ned med omkring 1000 øl og 300 sodavand.
Mere end 60 personer deltog i det spændende sponsorarrangement inden kampen, hvor Lynge underholdt med sjove historier fra bl.a. AAB’s Champion League eventyr.

Der skal hermed lyde en STOR TAK TIL ALLE DE FRIVILLIGE, som gav en hånd med op til eller under arrangementet. Det er “næsten” ingen sag, at planlægge og gennemføre et så stort arrangement, med den store lokale opbakning – endnu engang TAK FOR DET!

 

På vegne af arrangør-gruppen

Flemming Eriksen

Endnu en SAS-Liga spiller lagde vejen forbi GGB.

Tidligere ungdomsspiller i
Gjøl Boldklub og nuværende 
SAS Liga- målmand i Esbjerg
”Lars Winde”,  
lagde tirsdag den 25. maj
vejen forbi træningsbanen
på Gjøl.
Her viste han sine tidligere vundne
mesterskabs medaljer frem.
Der var en af hver karat.
Gulv, sølv og bronze.
Herefter var der hård træning af
alle vores U10 samt U12 målmænd,
og til sidst blevder skudt straffespark
på Lars.
Tak til Lars Winde for en stor
oplevelse denne tirsdag
eftermiddag.
 
På vegne af fodbold ungdom, trænere og spillere.
Kim Winde