Foredrag-2010

Foredrag 14. Oktober 2010 kl. 19.00-20.30 Strongbody-Strongmind motivation v. Eskild Ebbesen

At kroppens sundhed hænger sammen med den mentale sundhed er ikke nogen hemmelighed og Eskild Ebbesen har en stor viden og underholdende tilgang til emnet.

Hvem er Eskild Ebbesen: Eskilds største engagement gennem sit voksne liv har været eliteroning. Som eneste faste mand på ”Guldfireren” frem til 2008 har Eskild vundet OL guld I 1996 og 2004 og 2008, OL-bronze I 2000 og VM-guld 1994, 1997, 1998, 1999, 2002 og 2003. Udover at være verdens mest vindende letvægtsroer har Eskild verdensrekorden i roning på land (ergometerroning), hvor han har deltaget i og vundet 3 verdensmesterskaber siden 1993. At Eskild Ebbesen fortsat er et konkurrencemenneske, kunne bl.a. ses på TV i serien “Vild med dans”, hvor han sammen med Marianne Eihilt opnåede en flot 2. plads. Efter at have trukket sig tilbage fra Guldfireren for en kort bemærkning, satte Eskild sig igen i “Guldfireren” for herefter at deltage og vinde guld ved OL i Beijing i 2008 – en uset og skelsættende sportslig præstation.

Eskild Ebbesen har ikke kun gennem sin uddannelse og sin træning beskæftiget sig med sundhed. I arbejdet med sundhedsfremme har Eskild arbejdet med alle målgrupper lige fra folk med hjertesygdomme til eliteidrætsfolk. I udarbejdelsen af foredraget “Strong Body – Strong Mind” bruger Eskild Ebbesen og Chris MacDonald hinanden til at holde sig opdateret på kost, træning, mentalitet og restitution. Disse elementer kombineres i et motiverende og underholdende foredrag.

“Eskild har tre Olympiske guldmedaljer i Guldfireren med tre forskellige hold og flere verdensmesterskaber, verdensrekorder og Danmarksmesterskaber end jeg tør tænke på. Jeg har selv roet og ved, at det kræver at være excellent indenfor træningsdisciplin, kostoptimering, mentalitet og restitution – lige præcis elementerne i Strong Body Strong Mind konceptet. Derudover skal du virkelig være i stand til at samarbejde og så SKAL der være nogen på holdet, der inspirerer og motiverer og træder foran og det ved jeg Eskild har gjort.”
– Chris MacDonald
“Eskild var en meget spændende taler, som virkelig havde noget på hjerte, – og samtidig havde han en usædvanlig historie at fortælle. Hans måde at tale til forsamlingen og blandt dem de unge var båret af en glød og et engagement, der virkede meget fængslende. “
– Birgitte Pallesen – Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole

 

BILLET PRISER:


Alle medlemmer af GGB kr. 100,-
Ikke medlemmer            kr. 150,-

Billetter kan købes ved indbetaling på motionscentrets konto = vælg indbetalingskort, +73         +89485932 ,
(v/Kassere Ann Plaetner 72 69 03 20), angiv: navn, adresse, mailadresse samt evt. medlemsskab i GGB, på indbetalingen, så vil der herefter blive mailet billetter.

Kan også købes i Gjøl Hallen torsdag aften 19.00 > 20.00 ved henvendelse til Charlotte Fischer.
Gælder til og med den 30. september.