Stand up

Fredag d. 18 marts er der stand-up med Sebastian Dorset og MC, samt spisning på Gjøl Kro i samarbejde med Gjølen Festival.

For kun 140 kr for du adgang til denne fantastiske aften på Gjøl Kro. Først vil der være spisning kl. 18:00 og så Stand-up med Sebastian Dortset og MC kl. 20:00. Når stand-up er slut vil der være gode muligheder for at få en hyggelig aften på kroen i godt selskab.

Menuen er:
Helsteg skinkesteg med Flødekartofler og ta´selv salatbar med hjemmebagt brød.

Billetter:
Billetter kan købes på Gjøl Kro fra mandag den 7. februar og i Gjøl Brugs lørdag den 5 marts fra kl. 10:00 – 12:00 og lørdag den 12 marts fra kl. 10:00 – 12:00.

Så for “kun” 140 kr. kan du få Spisning og Stand-up og Godt selskab.

Sebastian Dortset blev student fra Odense Katedralskole i 1990. Han debuterede som stand-up-komiker i 1995 på Britannia i København. Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1997.

Medvirkede 2003 i Stand-up tourneen Fem på Flugt med Mikael Wulff, Omar Marzouk, Lasse Rimmer og Carsten Bang. Har flere gange deltaget i TV2 Zulu programmet “Stand-up.dk” og var i 2006 vært på det årlige stand-up show til fordel på Unicef, “Talegaver til Børn”. Han var fra 2003 til 2007 bagsideskribent på gratisavisen Urban. Fra 2003 til 2009 redaktør på DRs satireredaktion Tjenesten, der sendte på både P3 og DR2.

MC er vokset op i københavnerforstaden Greve og har tidligere arbejdet med illustration, computergrafik og multimedia. MC debuterede som komiker på Kulkafeen i København i år 2000 og markerede sig for alvor i branchen, ved at indtage andenpladsen ved DM i stand-up 2001. Da IT-firmaet, MC var medejer af, gik konkurs, besluttede han sig for at skifte karriere og blive komiker på fuld tid.

Siden har MC arbejdet sig op til en status som en af landets mest erfarne komikere, med optrædener på alle de store scener, i Stand-up.dk og et utal af turneer rundt om i landet, med kolleger som Lasse Rimmer, Sebastian Dorset, Mikael Wulff, Rune Klan, Uffe Holm osv.

De fleste kender dog nok MC bedst, for hans arbejde med TV, hvor især “Tjenesten – Nu på TV” på DR2 med bl.a. Vicki Berlin og Tobias Dybvad, blev et folkeligt gennembrud, der også sikrede MC producentforeningens tv-pris for bedste comedy i 2007. En pris MC også var nomineret til året før, for sketch-programmet Gustne Gensyn, med bl.a. Jonatan Spang.

MC er også kendt fra radioprogrammer som Tjenesten på P3 (P3), hvor han har været ansat i flere perioder fra 2004 og i flere omgange har demonstreret, at han også kan rappe og synge.

Derudover laver MC en slags comedy café-quiz der hedder “Den Hvide Lektie”, sammen med kollegaen Carsten Eskelund.